Душею і серцем ми в Лаврі! – священник УПЦ на молитовному стоянні

05 Квiтня 19:11
88
Молитовне стояння біля Києво-Печерської лаври 5 квітня 2024 р. Фото: t.me/save_Lavra Молитовне стояння біля Києво-Печерської лаври 5 квітня 2024 р. Фото: t.me/save_Lavra

«Молимося, щоб Господь врозумив тих, хто бореться з Православною вірою, а нам пробачив усі гріхи».

5 квітня 2024 року біля стін Києво-Печерської лаври знову звучала молитва десятків віруючих і священнослужителів УПЦ. Після закінчення молебного стояння священнослужитель сказав, що, незважаючи на те, що молитися зараз доводиться за межами святині, душею і серцем ми в Лаврі.

«Спаси Господи, брати і сестри, за молитви. Потрібно збиратися частіше – на домашню молитву, на спільну молитву, тут... Ми хоч і стоїмо за стінами Лаври, але душею і серцем ми перебуваємо в обителі. Преподобні Печерські чують наші молитви. Молитвою стоїть мир. Якби не було молитви, не було тих таємних праведників, які моляться, які зрошують своє обличчя сльозами, можливо цей світ переповнився б гріхами і давно впав», – сказав духовник.

У дні Великого посту особливе місце займає покаяна молитва, православні християни уклінно просять у Бога пробачити і врозумити своїх кривдників, а також про відпущення власних гріхів.

«Ми молимося, щоб Господь зберіг нашу Православну віру. Молимося, щоб Бог послав мир нашій українській землі. Молимося, щоб врозумити тих, хто бореться з вірою і про прощення наших власних гріхів», – зазначив священник.

Як писала СПЖ, щодня протягом року віруючі моляться Божій Матері про заступництво і втіху.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку, щоб повідомити про це редакцію.
Якщо Ви виявили помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter або цю кнопку Якщо Ви виявили помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть цю кнопку Виділений текст занадто довгий!
Читайте також