За допомогою молитви ми просимо у Бога сили для наших духовних подвигів, – Предстоятель УПЦ

19 Вересня 2016 15:55
344
За допомогою молитви ми просимо у Бога сили для наших духовних подвигів, – Предстоятель УПЦ
Згрішивши, людина завжди може покаятися і отримати прощення у Бога. Про це сказав Блаженніший Митрополит Онуфрій під час своєї недільної проповіді 18 вересня в Києво-Печерській Лаврі, повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

Молитва, смирення і покаяння – ті засоби, які допомагають людині вести духовне життя. «За допомогою молитви ми просимо у Бога сили для наших духовних подвигів, – зазначив Предстоятель. – Смирення робить людину здатною прийняти цю силу, смирення допомагає вмістити в себе дари Божі, Божественну благодать».

Часто буває так, що на своєму шляху до духовної досконалості людина помиляється, тоді їй потрібно вдатися до Таїнства покаяння. «Якщо ми спіткнулися, помилилися, згрішили, Бог дає нам Покаяння», – нагадав Блаженніший Владика.

Він закликав завжди вірити, що «Господь прощає людині гріхи безумовно, не вимагаючи нічого натомість. Тільки щиро покайся, скажи "Господи, винен, прости мене, помилуй мене!" і будеш прощений».
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку, щоб повідомити про це редакцію.
Якщо Ви виявили помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter або цю кнопку Якщо Ви виявили помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть цю кнопку Виділений текст занадто довгий!
Читайте також